Black Belt in Lean

Lean2022
Nederlands

Deze opleiding geeft aan de deelnemers zowel de theoretische begrippen als de do's en don'ts uit de praktijk, en bereidt hen aldus voor op een drijvende rol binnen hun organisatie.

In de afgelopen jaren is LEAN uitgegroeid tot de meest succesvolle en effectieve aanpak om "continu verbeteren" in een organisatie binnen te brengen.

In zowat alle sectoren van de industrie, maar ook in gezondheidszorg, kantooromgeving en openbare diensten bewijzen excellente bedrijven dat de aanpak werkt. Dit verhoogt uiteraard de competitieve druk op de bedrijven die Lean nog niet hebben ontdekt. Maar succes in Lean blijkt niet zomaar voor het grijpen te liggen. In tegenstelling tot de ogenschijnlijke eenvoud van de Lean technieken, vergt het overnemen van het Lean gedachtegoed heel wat inspanningen van een organisatie en doorzettingsvermogen van het management.

Alle info en inschrijven: https://www.ugain.ugent.be/lean2022.htm

 

De Green Belt module is bedoeld voor personen die de introductie of uitbreiding van Lean in hun organisatie moeten leiden en begeleiden, en uiteraard ook zelf mee helpen uitvoeren. In deze module leert u WAT Lean betekent voor een organisatie, HOE Lean werkt op de operationele processen, volgens welk TRAJECT u Lean moet invoeren in de organisatie, en wat de VALKUILEN zijn die velen voor u al hebben ondervonden. Er wordt ingegaan op de meest courante Lean technieken die hierbij worden gebruikt, en deze worden ingeoefend door middel van simulaties en serious games. Deze module is een noodzakelijke inleiding tot de Black Belt module.

De tweede module is gericht naar de "change agents", de personen die in de organisatie de invoering van Lean moeten ondersteunen en bestendigen. Zij zijn de interne raadgevers voor de Green Belts. Zij krijgen in deze module meer inzicht in de gevorderde technieken van Lean en Operational Excellence. Uiteraard is deze module een must voor iedere persoon die Lean ten gronde wil begrijpen om zo zijn collega's te kunnen helpen bij het implementeren!

Alle info en inschrijven: https://www.ugain.ugent.be/lean2022.htm

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

Black Belt in Lean

Beschrijving

Module 1 Green Belt in Lean € 2.080

Module 2 Geavanceerde technieken in Lean* € 2.475

(* Module 2 kan enkel apart gevolgd worden indien men over een Green Belt certificaat beschikt.)

Modules 1 & 2 Black Belt in Lean € 4.100

Alle info en inschrijven: www.ugain.ugent.be/lean202.htm